Bel ons direct!

De Comipak clipmachine Model A408LHM kan volledig worden geïntegreerd in jouw bestaande verpakkingsmachine!

CLIP-IT

Comipak

Model A408LHM & A480LHM


Op zoek naar snelle horizontale clipsystemen voor je automatische verpakkingsmachine? Kijk niet verder dan de modellen A408LHM en A480LHM in ons assortiment!

Inbouw clipmachine

Naadloos geïntegreerde clipmachines voor efficiëntie

Deze betrouwbare clipmachines kunnen volledig worden geïntegreerd in je bestaande verpakkingsmachine en worden aangestuurd via de PLC (programmeerbare logische controller) van jouw verpakkingsmachine.

Ontworpen voor snelheid en veelzijdigheid

Speciaal ontworpen voor snelle horizontale vorm-vul-sluitmachines, hebben de A408LHM en A480LHM een pneumatische werking en een clip-lengtebereik van 40-48 mm. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan verpakkingsbehoeften, met een minimale zakgrootte van 80 x 50 x ∞ mm en een maximale grootte van 250 x 200 x ∞ mm.

Indrukwekkende snelheid voor productie met hoog volume

De A408LHM en A480LHM kunnen tot wel 75 verpakkingen per minuut sluiten, waardoor ze ideaal zijn voor omgevingen met een hoog productievolume. Ze zijn perfect voor het sluiten van diverse zakken, zoals pasta, brood, gebak, zuivelproducten, snoep, groenten, fruit, en speelgoed.

Upgrade je verpakkingsproces

Verbeter je verpakkingsproces met de betrouwbare en efficiënte A408LHM en A480LHM clipmachines. Verhoog je sluitsnelheid en behoud de kwaliteit van uw verpakkingen.

Compleet Clip aanbod

Naast de A408LHM en A480LHM modellen bieden we ook een uitgebreid assortiment essentiële verpakkingsmaterialen. Combineer de A408LHM met onze hoogwaardige kunststof gecoate clipband of kies voor onze duurzame biologisch afbreekbare of kraft-papieren clipsluitingen voor een naadloze en efficiënte verpakkingservaring.

Comipak clip machine inbouw

Wil je alles weten over de Comipak A408-LHM? Download onze brochure en ontdek hoe deze clipmachine jouw verpakkingsproces kan verbeteren!


Brochure downloaden ›

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website soepel draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hier mee instemt.