Bel ons direct!

AKOM OLDENZAAL kiest voor high speed ACCRAPLY VF sleeve machine

Nieuws categorie

AKOM OLDENZAAL kiest voor high speed ACCRAPLY VF sleeve machine


Geplaatst op 26-6-2017

AKOM Oldenzaal BV, producent van vruchtensappen en meer, onthult hun geheim voor perfect gesleevde PET-flessen. Accraply VF 350 sleevemachine en innovatieve stoomtunnel creëren verbluffende resultaten.

AKOM Oldenzaal BV, is een internationale producent / leverancier op het gebied van vruchtensap en -nectar, limonade, siroop, vitaminedrink, sportdrank, ijsthee, smoothie en zoveel meer gevestigd in Oldenzaal.

Voor het sleeven van hun nieuwe PET flessen heeft AKOM in de afgelopen maanden met diverse leveranciers van sleeve apparatuur om de tafel gezeten om de juiste keuze qua sleeve machines te bepalen.

Vanwege de kennis en ervaring en het feit dat AKOM in gehele proces begeleid kon worden werd de keuze gemaakt te investeren in de sleevemachines van Accraply en is AKOM overgegaan tot de aanschaf van onze Accraply VF 350 sleevemachine waarmee zij tot 300 flessen per minuut kunnen voorzien van een full body sleeve.

Omdat een perfect eindresultaat uiterst belangrijk is heeft AKOM verder gekozen om de sleeves te krimpen met de Accraply zone Stoomtunnel model S2000 i.c.m. de elektrische stoomboiler.

Inmiddels wordt er al volop geproduceerd en mag het eindresultaat er zijn!

Meer info over de sleeve mogelijkheden bij Akom via https://www.akomoldenzaal.nl/nieuws/let—s-sleevit/

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website soepel draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hier mee instemt.