Bel ons direct!

Eenvoudig sluiten van zakken met twistband, de Comipak 160TW is een compacte twistmachine voor handmatig gebruik.

CLIP-IT

COMIPAK

Model 160TW-V


Ontdek de kracht van Model 160TW-V, een veelzijdige handmatige twistmachine die met trots wordt aangeboden door Opti-Pack. Net als zijn voorganger, de 160TW, biedt Model 160TW-V uitzonderlijke mogelijkheden met een opmerkelijke verbetering.

Handmatige twistsluitmachine

Verbeterd ontwerp voor moeiteloze handeling

Het licht schijnt op het unieke kenmerk van de Model 160TW-V: een verticaal gepositioneerde invoerpositie. Deze strategische aanpassing verhoogt het invoergemak, waardoor producten moeiteloos door het sluitingsproces kunnen navigeren. Opti-Pack's inzet om jouw verpakkingservaring te verbeteren, blijkt uit elk detail.

Betrouwbare prestaties, vereenvoudigde bediening

Net als zijn verwant, de 160TW, straalt Model 160TW-V robuustheid en betrouwbaarheid uit. Het minimalistische ontwerp garandeert een naadloze werking en een consistente twistsluiting van zakken. Ontworpen voor eenvoudige integratie in jouw werkomgeving, verwelkomt deze machine operators van alle niveaus, en toont het zijn gebruiksvriendelijke aard.

Efficiëntie met precisie ontketend

Met een twistlengte van 160 mm en de mogelijkheid om zakken met een diameter tot 40 mm te sluiten, komt de pneumatische Model 160TW-V naar voren als een krachtpatser. Het sluit zakken van diverse producten met een opmerkelijke snelheid van 30 verpakkingen per minuut. Van pasta en brood tot zuivelproducten en fruit, til jouw verpakkingsproces naar een hoger niveau met de precisie van de Model 160TW-V.

Een compleet pakket, meer dan alleen de machine

Bij Opti-Pack gaan we verder dan alleen het aanbieden van de Model 160TW-V. We begrijpen dat een naadloze verpakkingservaring zowel machines als materialen omvat. Ons assortiment omvat kunststof en kraftpapieren twistband, die de cirkel van gemak voor jouw verpakkingsbehoeften compleet maken.

Wil je alles weten over de 160TW-V twistsluitmachine? Download onze brochure en ontdek hoe deze twistmachine jouw verpakkingsproces kan verbeteren!

 


Brochure downloaden ›

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website soepel draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hier mee instemt.