PACK 50/5 (granulaten)

De PACK 50/5 biedt flexibiliteit tezamen met een hoge productiecapaciteit. Zakken variërend van 1.000 g tot 2.500 g kunnen in deze verpakkingsmachine worden verwerkt. Dankzij de mogelijkheid om een tweede optionele doseersysteem te installeren, kan deze verpakkingsmachine maximaal 25 zakken per minuut bereiken bij zakken van 5.000 g.

De verschillen met de verpakkingsmachine voor poeders zitten met name in de techniek ten aanzien van het doseren en vullen.

  • Inhoud verpakking min. : 1.000 g (38 verpakkingen/min)
  • Inhoud verpakking max. : 5.000 g (25 verpakkingen/min)
  • Zakformaat min. : 90 x 50 x 220 mm
  • Zakformaat max. : 240 x 130 x 520 mm

Honderden klanten over de hele wereld gebruiken de machines van Italpack om meel en/of suiker te verpakken. Meel en suiker zijn echter niet de enige producten waarvoor onze verpakkingsmachines worden gebruikt. Ze verpakken namelijk ook: pasta (alle maten), noten, aardappels, zout, thee, cacaopoeder, linzen, gedroogde bonen, muesli, havermout, rijst, koekjes, snoepjes, droge bouwmaterialen en diervoeders. Om maar iets te noemen.
Het wegen, vullen en sluiten door onze machines wordt volledig afgestemd op uw product en uw wensen ten aanzien van de verpakking. Gable-top of platte bovenkant. Met of zonder handvatten. Afsluiten met een heat-seal, dichtnaaien of vouwen en plakken met hot-melt lijm. Aan al uw wensen en de eisen uit de markt kunnen wij tegemoet komen.