PACK 100/S (poeders)

De PACK 100/S combineert het gebruik van twee dubbele schroefdoseersystemen met het vullen en sluiten van twee zakken tegelijkertijd. Hierdoor wordt een maximale capaciteit verkregen voor middelgrote zakken; dat wil zeggen zakken tot 5.000 g. Voor de grootste verpakkingen bedraagt de productiecapaciteit 40 zakken per minuut.

  • Inhoud verpakking min. : 1.000 g (65 verpakkingen/min)
  • Inhoud verpakking max. : 5.000 g (40 verpakkingen/min)
  • Zakformaat min. : 90 x 50 x 220 mm
  • Zakformaat max. : 180 x 130 x 460 mm

Honderden klanten over de hele wereld gebruiken de machines van Italpack om meel en/of suiker te verpakken. Meel en suiker zijn echter niet de enige producten waarvoor onze verpakkingsmachines worden gebruikt. Ze verpakken namelijk ook: pasta (alle maten), noten, aardappels, zout, thee, cacaopoeder, linzen, gedroogde bonen, muesli, havermout, rijst, koekjes, snoepjes, droge bouwmaterialen en diervoeders. Om maar iets te noemen.
Het wegen, vullen en sluiten door onze machines wordt volledig afgestemd op uw product en uw wensen ten aanzien van de verpakking. Gable-top of platte bovenkant. Met of zonder handvatten. Afsluiten met een heat-seal, dichtnaaien of vouwen en plakken met hot-melt lijm. Aan al uw wensen en de eisen uit de markt kunnen wij tegemoet komen.