PACK 100/3 (poeders)

De PACK 100/3 is de evolutie van het "multi-lane" principe. Een nieuw concept dat is geïntroduceerd met de PACK 100. Bij deze machine worden drie zakken tegelijkertijd gevuld en gesloten, zodat u een productiecapaciteit tot 100 zakken per minuut kunt bereiken.

  • Inhoud verpakking min. : 500 g (100 verpakkingen/min)
  • Inhoud verpakking max. : 1000 g (100 verpakkingen/min)
  • Zakformaat min. : 80 x 50 x 220 mm
  • Zakformaat max. : 105 x 90 x 320 mm

Honderden klanten over de hele wereld gebruiken de machines van Italpack om meel en/of suiker te verpakken. Meel en suiker zijn echter niet de enige producten waarvoor onze verpakkingsmachines worden gebruikt. Ze verpakken namelijk ook: pasta (alle maten), noten, aardappels, zout, thee, cacaopoeder, linzen, gedroogde bonen, muesli, havermout, rijst, koekjes, snoepjes, droge bouwmaterialen en diervoeders. Om maar iets te noemen.
Het wegen, vullen en sluiten door onze machines wordt volledig afgestemd op uw product en uw wensen ten aanzien van de verpakking. Gable-top of platte bovenkant. Met of zonder handvatten. Afsluiten met een heat-seal, dichtnaaien of vouwen en plakken met hot-melt lijm. Aan al uw wensen en de eisen uit de markt kunnen wij tegemoet komen.