SleeveMaster SLM

Innovatie en functionaliteit zijn de kernbegrippen die gekoppeld zijn aan de SleeveMaster SLM. Een sleevemachine ontworpen voor zowel het aanbrengen van full-body decoratie sleeves als tamper-evident-sleeves.

Een zeer compacte sleever welke slechts 2000 mm van de productielijn bezet. Geschikt voor het aanbrengen van sleeves in PET/PET-G, OPS, PLA of PVC in diktes van 40 tot 70 micron.

In “Sleeve Label” modus verwerkt de SLM zeer nauwkeurig producten van glas, metaal en kunststof tot een hoogte van 300 mm. In de “Tamper Evident” modus verwerkt de SLM tamper evident sleeves vanaf 35 mm lengte met een maximale snelheid van 420 sleeves per minuut.


De in de brochure vermelde specificaties van onze machine en de eventueel verder gestelde producteisen zijn gestandaardiseerd op basis van de vraag uit de markt. Mocht u andere behoeftes hebben voor uw product dan is dat uiteraard geen probleem. De machines zijn in bijna alle gevallen aanpasbaar aan uw wensen. Neem alstublieft contact op als u meer wilt weten.