SleeveMaster Lite

De ACCRAPLY Sleevemaster LITE is het instapmodel uit ons brede assortiment aan sleevemachines. De LITE is een unieke, ultra-compacte en absoluut “low cost” sleevemachine voor het aanbrengen van tamper evident sleeves.

De LITE heeft een pneumatische werking, is zeer eenvoudig omstelbaar en heeft een maximale capaciteit van 60 sleeves per minuut. De LITE verwerkt sleeves met een diameter van 20 tot 130 mm en lengtes variërend van 25 tot 70 mm.

Alles aan deze machine draait om eenvoud. De LITE is gemakkelijk te installeren, het afstellen is een peulenschil en ook het gebruik is verre van ingewikkeld. Toch is deze machine robuust genoeg om zonder probleem 24/7 in gebruik te zijn.


De in de brochure vermelde specificaties van onze machine en de eventueel verder gestelde producteisen zijn gestandaardiseerd op basis van de vraag uit de markt. Mocht u andere behoeftes hebben voor uw product dan is dat uiteraard geen probleem. De machines zijn in bijna alle gevallen aanpasbaar aan uw wensen. Neem alstublieft contact op als u meer wilt weten.