Model VF650

De ACCRAPLY VF650 sleevemachine is een verticale (mandrel) machine, specifiek ontworpen voor productielijnen met een hoge snelheid. De compacte bouw en eenvoudige bediening in combinatie met de lage onderhoudskosten maken de VF650 één van de meest kostenefficiënte machines in de markt.

Het geavanceerde snijmechanisme en het gebruik van servomotoren zorgt voor een nauwkeurige positionering van de sleeves bij deze hoge snelheden.
Sleeves in PET/PET-G, OPS, PLA of PVC in diktes van 40 tot 70 micron kunnen met snelheden tot 650 per minuut worden aangebracht over lege of gevulde producten. De vorm (rond, vierkant of ovaal) en het materiaal (glas, kunststof of metaal) van de productverpakking hebben geen effect op de verwerkingssnelheid. De lengte van de sleeve uiteraard wel.

Door het gepatenteerde volledig instelbare snijmechanisme is de mandrel het enige formaatwisseldeel.


De in de brochure vermelde specificaties van onze machine en de eventueel verder gestelde producteisen zijn gestandaardiseerd op basis van de vraag uit de markt. Mocht u andere behoeftes hebben voor uw product dan is dat uiteraard geen probleem. De machines zijn in bijna alle gevallen aanpasbaar aan uw wensen. Neem alstublieft contact op als u meer wilt weten.