Model RF150 en RF250

De Accraply sleevers Model RF150 en RF250 zijn compact, zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Ze zijn uiterst geschikt voor het aanbrengen van full body of tamper evident sleeves op een grote diversiteit vormvaste verpakkingen in allerlei maten en vormen.

Ovale, ronde en vierkante producten gemaakt van kunststof, glas of metaal kunnen worden verwerkt met snelheden tot 150 (model RF150) of 250 (model RF250) verpakkingen per minuut. Verder verwerken deze machines sleevemateriaal in PVC, PET/PET-G. OPS of PLA in diktes variërend van 40 tot 70 micron, bedrukt en onbedrukt. Of de verpakking leeg of gevuld is, de RF kan het sleeven!
Het model RF (Rotary Feed) is een gepatenteerd systeem en daardoor uniek in de markt.

De voordelige formaatwisseldelen en snelle omsteltijden maakt de RF één van de meest succesvolle sleevers in de markt.


De in de brochure vermelde specificaties van onze machine en de eventueel verder gestelde producteisen zijn gestandaardiseerd op basis van de vraag uit de markt. Mocht u andere behoeftes hebben voor uw product dan is dat uiteraard geen probleem. De machines zijn in bijna alle gevallen aanpasbaar aan uw wensen. Neem alstublieft contact op als u meer wilt weten.