Radiant Heat Tunnel

Deze radiant tunnel is volledig in RVS uitgevoerd en heeft een compacte afmeting van 1510 mm is dubbelwandig geïsoleerd en heeft een gepolijste binnenzijde voor optimale stralingswarmte. De Accraply Radiant tunnels kunnen worden gebruikt als pre-heat tunnel voor het opwarmen van de producten of als krimptunnel.

De tunnel werkt met 12 glazen quartzbuizen, 6 aan elke zijde, welke per groep separaat kunnen worden ingesteld om bij elk product een optimaal resultaat te verkrijgen.

Optioneel is er een teller leverbaar voor het tellen van product in en product uit alsmede een lift systeem en is de tunnel in een extra brede versie leverbaar.

Product hoogte min/max: 50 mm / 300 mm
Product diameter min/max : 20 mm / 150 mm


De in de brochure vermelde specificaties van onze machine en de eventueel verder gestelde producteisen zijn gestandaardiseerd op basis van de vraag uit de markt. Mocht u andere behoeftes hebben voor uw product dan is dat uiteraard geen probleem. De machines zijn in bijna alle gevallen aanpasbaar aan uw wensen. Neem alstublieft contact op als u meer wilt weten.