Model S2000

De S2000 stoomtunnel is speciaal ontwikkeld door Accraply vanwege de snelle groei in het gebruik van krimpsleeves op containers met steeds complexere vormen.

De ShrinkMaster S2000 stoomtunnel is een compact design voor eenvoudige installaties, maar is tevens geschikt voor hoge snelheden (in serie) of voor gebruik als zone tunnel.

De S2000 is zo geschikt voor het krimpen van sleeves om complexe vormen omdat hiermee grote krimpratio's kunnen worden bereikt.

Ook is deze tunnel uitermate geschikt voor het krimpen van PET sleeves op PET flessen of bij gebruik van dunner sleevemateriaal. De S2000 heeft 12 individueel verstelbare stoomlansen, verdeeld over twee zones.

Product hoogte min/max: 50 mm / 300 mm
Product diameter min/max : 20 mm / 120 mm


De in de brochure vermelde specificaties van onze machine en de eventueel verder gestelde producteisen zijn gestandaardiseerd op basis van de vraag uit de markt. Mocht u andere behoeftes hebben voor uw product dan is dat uiteraard geen probleem. De machines zijn in bijna alle gevallen aanpasbaar aan uw wensen. Neem alstublieft contact op als u meer wilt weten.