Condensverwijderingssysteem

Het Condensverwijderingssysteem, vooral bekend onder zijn Engelse naam Moisture Removal System (MRS), is een compact design dat is ontwikkeld om in-line de condens aan de buitenzijde van de verpakking te verwijderen. Dit systeem is eenvoudig in elke  sleevelijn van Accraply te integreren.

Doordat het een losstaande module betreft, kan deze eenvoudig in elke bestaande of nieuwe lijn worden geplaatst. Zowel voor als na een vulmachine om het product te drogen alvorens de sleeve wordt aangebracht of na de stoomtunnel om condens te kunnen verwijderen.  

Een maximum van 8 luchtmessen kunnen met dit systeem worden gebruikt. Tevens is er een top stabilisator leverbaar voor gebruik met lege of zeer lichte verpakkingen. Geschikt voor producten tussen 30 mm en 400 mm hoogte.


De in de brochure vermelde specificaties van onze machine en de eventueel verder gestelde producteisen zijn gestandaardiseerd op basis van de vraag uit de markt. Mocht u andere behoeftes hebben voor uw product dan is dat uiteraard geen probleem. De machines zijn in bijna alle gevallen aanpasbaar aan uw wensen. Neem alstublieft contact op als u meer wilt weten.