Accraply Europe Ltd

Accraply Europe Ltd is producent van o.a. sleevemachines en krimptunnels van de bekende merken Graham en Sleevit.
Beide merken bestonden al ruim 25 jaar voor de overname door Accraply. Wereldwijd worden de sleeve-systemen van Accraply veelal 24/7 ingezet voor het full body decoreren van vormvaste producten of het voorzien van een tamper evident (verzegeling) over sluitingen van flessen en potten.
Uit ons zeer uitgebreide programma leveren wij modulaire ‘handmatige’ systemen tot volautomatische sleeve lijnen met capaciteiten tot 650 sleeves per minuut.

Naast de sleevemachines van Accaply leveren wij, indien gewenst, tevens de sleeves voor uw project.


Comi Pak Engineering srl

Comi Pak is een Italiaanse firma die al 20 jaar actief is in de verpakkingsindustrie. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Industriële clip- en twistmachine die hoofdzakelijk worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie. 

Naast de levering van de clip- en twistmachines van Comi Pak leveren wij ook het juiste twist- en clipband voor het optimale gebruik van deze machines.


ITALPACK srl

ITALPACK is wereldwijd marktleider als het gaat om complete verpakkingslijnen voor poeder en granulaat producten in voorgevormde blokbodemzakken. ITALPACK levert een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende modellen met allen een bijpassend doseringssysteem.

Onze verpakkingsmachines zijn altijd volledig afgestemd op het product dat wordt verwerkt en de verpakking die u gebruikt. Hierdoor worden onze machines voor u al snel de beste keuze!


Strema srl

Strema is een Italiaanse producent van hoogwaardige traysealmachines, veelal gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Strema levert zowel compacte, handmatige tray-sealmachines als volautomatische lijnen met automatische ontnester van de trays.

Behoudens de traysealmachines van STREMA  leveren wij ook de hiervoor benodigde folie.


IROSTEL, SL

IROSTEL, gevestigd in de omgeving van Barcelona, is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardig clip-, en twistband, kunststof sluitingen al dan niet verstevigd met metaaldraad.
Dit materiaal produceren zij op rollen voor gebruik met (semi-)automatische clip-en twistmachines of gekapt op elke willekeurige lengte voor handmatig gebruik.

De producten van IROSTEL zijn hoogwaardig van kwaliteit en zijn op alle machines van de gerenommeerde merken te verwerken.