Bel ons direct!

Droge voedingsmiddelen

Van pasta tot noten, aardappelen tot thee, verhoog de waarde van je producten met deze betrouwbare ECO vriendelijke verpakking.

BAG-IT

ITALPACK

PACK 25


Maak kennis met de PACK 25 - ITALPACK's instapklare verpakkingsmachine die efficiëntie, betrouwbaarheid en betaalbaarheid naadloos combineert voor jouw duurzame papieren verpakkingsbehoeften.

Meer info ›

ITALPACK

PACK 50


Verpakken van blokbodemzakken - PACK 50 - de krachtige middelgrote verpakkingsmachine van ITALPACK die jouw verpakkingsproces naar een hoger niveau tilt! De PACK 50 dé oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte verpakkingsmachine

Meer info ›

ITALPACK

PACK 50/5


Verken de de PACK 50/5 - de nieuwste variant van ITALPACK's populaire middelgrote verpakkingsmachine! Deze automatische verpakkingsmachine is ontworpen om moeiteloos medium tot grote kant-en-klare blokbodemzakken te verwerken.

Meer info ›

ITALPACK

PACK 50/10


Ontmoet de PACK 50/10 - de perfecte verpakkingsoplossing voor grote blokbodemzakken! Deze automatische verpakkingsmachine is speciaal ontworpen om moeiteloos medium tot grote zakken te verwerken, variërend van 2500 tot 12500 g.

Meer info ›

ITALPACK

Pack 100


Ervaar de ITALPACK Pack 100: Afvullen en sluiten van blokbodemzakken, uw ultieme duurzame verpakkingsoplossing!

Meer info ›

ITALPACK

PACK 100/3


Laat je verrassen door de PACK 100/3 - de opmerkelijke triple-lane variant van onze beroemde PACK 100, ontworpen om te voldoen aan de verpakkingsbehoeften van bedrijven met hoge capaciteitseisen. Als u op zoek bent naar een efficiënte en dynamische verpakkingsoplossing, zoek dan niet verder.

Meer info ›

ITALPACK

PACK 100/M


Betreed de wereld van de PACK 100/M - de veelzijdige verpakkingsoplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit en efficiëntie! Deze dubbele verpakkingsmachine is vergelijkbaar met de PACK 100 en is ontworpen om gebruiksklare blokbodemzakken moeiteloos te kunnen verwerken.

Meer info ›

ITALPACK

PACK 100/S


De PACK 100/S - de ultieme verpakkingsmachine voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoge capaciteitsverpakking voor middelgrote gebruiksklare blokbodemzakken. Een milieubewuste oplossing voor droge voedingsmiddelen, door middel van laag energiegebruik en milieubewuste materialen.

Meer info ›

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website soepel draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hier mee instemt.