Sleeven van Zarb Champagne -700x394

Weer een collectie ZARB Champagne met sleeves van OPTI-PACK

Zarb is geen traditioneel champagnemerk, maar traditionele champagne in een onconventioneel jasje, ontwikkeld vanuit een onconventionele gedachte.

Het champagnemerk heeft zijn naam te danken aan de Franse straattaal waarin ‘Zarb’ slang is voor ‘bizar’ en laat dat nou net de gedachte zijn achter het merk… alles is voor Zarb een reden om iets te vieren. Door ieder jaar nieuwe en bijzondere flessen te ontwerpen toont Zarb aan de wereld dat tradities en clichés meer dan passé zijn.

De champagne wordt gemaakt van de druiven in de Marnevallei. De familie Baron is daar al drie eeuwen lang bezig met de productie van het feestelijke drankje. ZARB is verkrijgbaar in tientallen opvallende flesontwerpen.

 

Zarb Champagne introduceert weer een nieuwe collectie zeer bijzonder vormgegeven flessen. Deze zijn voorzien van PET sleeves welke zijn geproduceerd van een High Shrink PET 50 materiaal en bedrukt middels flexo print waarna deze middels gebruik van een GRAHAM stoomtunnel om de flessen worden gekrompen.

Na de Skin Collection uit 2009, met fotografie van Cornelie Tollens, zijn de wonderen van de onderwaterwereld inspiratiebron voor de nieuwe collectie Deep Black: The Underwater Exploration…

Tags: No tags

Comments are closed.