Krimpsleeves

SLEEVEN MET ACCRAPLY

Als exclusief Agent van Accraply Europe Ltd is OPTI-PACK leverancier van de Accraply sleevemachines voor de gehele Benelux en verantwoordelijk voor de verkoop, service en After-Sales voor farmaceutische, cosmetische, voedings- en dranken industrie.

De ACCRAPLY sleevemachines met de merken GRAHAM en SLEEVIT staan al meer dan 35 jaar bekend om hun degelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Product wissel is eenvoudig en snel zonder gebruik van speciale gereedschappen.

ACCRAPLY sleevemachines zijn inzetbaar van kleine handmatige productie volumes tot volautomatische lijnen met een capaciteit tot 850 sleeves per minuut. Daarnaast zijn de delen in modules leverbaar waardoor extra lijnuitbreiding altijd tot de mogelijkheid behoort.

Vanwege de continue productontwikkelingen en samenwerkingen met alle toonaangevende sleeve producenten werken de ACCRAPLY sleevemachines met alle leverbare folietypen als bijvoorbeeld PET-G, PLA, OPS en kunnen folie diktes van 35 tot 70micron feilloos verwerkt worden, bedrukt of onbedrukt.

Naast de applicatiemachines om de sleeves te kunnen aanbrengen leveren wij ook alle denkbare benodigde opties en krimptunnels om uw sleeve project tot een succes te brengen, dus als het nu gaat om het handmatig aanbrengen van een tamper evident sleeve of volautomatische sleeven met een hoge output..  Neem eens contact met ons op om alle  mogelijkheden te bespreken

Comments are closed.