sleevemaster-plus-news

Onze nieuwe troef Sleevit

We zijn verheugd u te kunnen vertellen dat Turpins Packaging Group, fabrikant van Sleevit Systems, ook is overgenomen door Accraply, een onderdeel van het Amerikaanse Barry-Wehmiller Inc.

Na de eerdere overname van GRAHAM Engineering door Accraply versterkt men hiermee de leidende positie van het bedrijf in de steeds groter wordende Shrink Sleeve Label industrie.

Naast het agentschap van Accraply GRAHAM voor de Benelux markt is OPTI-PACK sinds 1 Januari 2013 ook agent voor Sleevit geworden.

Inmiddels zijn de eerste Sleevit applicators al in bedrijf gesteld. En de vraag naar deze eenvoudige compacte, maar zeer robuuste en bedrijfszekere sleeve apllicators blijkt zeer groot. Sleevit wordt dus ook door onze klanten gezien als een prachtige aanvulling op de inmiddels gerenommeerde GRAHAM sleeve systemen.

Sleevit produceert een breed scala aan tamper evident sleeve applicators en bestaat inmiddels al circa 35 jaar.
Wij hebben het volste vertrouwen in deze nieuwe productlijn en de producent en zijn er van overtuigd dat deze samenwerking net zo succesvol wordt als die met betrekking tot de overige Accraply sleeve producten die wij in de Benelux markt afzetten.

En neem gerust contact op als u meer wilt weten over sleevemachines!

Tags: No tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment