Nieuwe-branding-Empack-3.0

Het draait om de toekomst van verpakkingstechnolgie

Tijdens de komende editie van de EMPACK beurs te Den Bosch ( Op  31 Maart en 01 April 2021) is OPTI-PACK wederom aanwezig. Wij zijn te vinden op stand 1E 110 waar wij de laatste sleeve technieken van Accraply Europe Ltd zullen tonen.

Empack is uitgegroeid tot de grootste verpakkingsvakbeurs van de Benelux met 320 exposanten, 8.500 bezoekers. De verpakkingsindustrie komt hier samen om de laatste ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie met elkaar te delen of juist te verkrijgen.

Tijdens deze 18e editie tonen wij de laatste ontwikkelingen op onze gepatenteerde ACCRAPLY RF sleevemachine.

De Accraply sleeve machines Model RF150 en RF250 zijn compact, zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Ze zijn uiterst geschikt voor het aanbrengen van full body, part body of tamper evident sleeves op een grote diversiteit vormvaste verpakkingen in allerlei maten en vormen. Ovale, ronde en vierkante producten gemaakt van kunststof, glas of metaal kunnen worden verwerkt met snelheden tot 150 (model RF150) of 250 (model RF250) verpakkingen per minuut. Verder verwerken deze machines sleevemateriaal in PVC, PET/PET-G. OPS of PLA in diktes variërend van 40 tot 70 micron, bedrukt en onbedrukt. Of de verpakking leeg of gevuld is, de RF kan het sleeven! Het model RF (Rotary Feed) is een gepatenteerd systeem en daardoor uniek in de markt. De voordelige formaatwisseldelen en snelle omsteltijden maken de RF nog steeds één van de meest succesvolle sleevers in de markt.

Wij kijken uit naar uw bezoek tijdens de Empack!

Comments are closed.