Sleeven BedrukteFles-kiest-voor-krimptunnel-S-2000-van-OPTI-PACK-700x394

BedrukteFles.nl kiest voor OPTI-PACK

BedrukteFles.nl, gevestigd in Hoofddorp, biedt de mogelijkheid om een eigen unieke fles te ontwerpen. Deze  gepersonaliseerde flessen zijn voorzien van een full body sleeve. Een sleeve die ze vanaf nu aanbrengen met behulp van onze Accraply  S-2000 krimptunnel!

Omdat een perfect eindresultaat uiterst belangrijk is in deze branche en er een grote diversiteit aan flessen, sleeves en bedrukkingen verwerkt moeten worden, heeft men in de afgelopen maanden vele leveranciers van sleeve-apparatuur benaderd. Na het voortraject te hebben doorlopen zijn zij met een diversiteit aan flessen en sleeves de keuken ingewandeld van de geselecteerde leveranciers om de mogelijkheden van de aangeboden krimptunnels uitvoerig te kunnen testen. Al snel bleek dat de door OPTI-PACK aangeboden Accraply  S-2000 geen enkele moeite had de grote diversiteit aan flessen met sleeves feilloos te verwerken. Doordat met relatief weinig moeite het gewenste eindresultaat werd behaald, was de keuze voor OPTI-PACK snel bepaald.

Inmiddels is de installatie compleet met stoomboiler in gebruik genomen en wordt er bij BedrukteFles.nl volop geproduceerd. De lijn is modulair opgebouwd zodat men in de nabije toekomst eenvoudig een applicator kan plaatsen om de sleeves automatisch over de flessen aan te brengen.

De ACCRAPLY S-2000 tunnel maakt gebruik van een coaxiaal buissysteem en is opgebouwd in 2 aparte zones. Beide zones bevatten 3 stoomlansen per zijde, welke allemaal individueel instelbaar zijn qua positie en hoeveelheid stoom waardoor elke flesvorm met welk design sleeve dan ook, eenvoudig een prachtige uitstraling krijgt.

Voor meer informatie over de Accraply S-2000 tunnel of andere sleeve-apparatuur weet u ons uiteraard te vinden. Interesse in uw eigen unieke fles? Ga naar www.BedrukteFles.nl.

Comments are closed.